Erm.nu
GFT
28 juni 2024

GFT

Geen evenementen gevonden!
GFT
28 juni 2024

GFT

Geen evenementen gevonden!

Wij willen ons graag even voorstellen……

6 februari 2024

Vanaf december wonen wij in Erm in de Dalerstraat op nummer 36. Op dit adres wonen wij met zijn drieën.

Patrick Geerinck, 58 jaar, geboren in Den Haag met zijn partner Brigitte Knijpstra, 53 jaar, geboren in Delft en Miranda Remmerswaal, 52 jaar en geboren in Pijnacker is inwonend bij Patrick en Brigitte. Alle drie zijn wij werkzaam bij Albert Heijn, verdeeld over Emmen, Assen en Meppel en hebben ook een gezamenlijke hobby en dat is carnaval vieren. Wij zijn al een aantal jaar lid van CV de Belhamels in Delft, waar we elk jaar weer de leukste feesten beleven. Wij zijn nu op zoek naar een carnavalsvereniging in de buurt.

Toen Patrick en Brigitte van de stad naar het dorp Pijnacker zijn verhuisd, waar Miranda geboren en getogen is, werd de wens naar rust en ruimte steeds groter voor ons allemaal, omdat het dorp steeds voller werd gebouwd en het bijna als een stad te noemen is. Uiteindelijk is de keuze op deze plek gevallen in het mooie groene en rustige Drenthe, waar ook nog eens plek is voor de diverse hobby’s.

Ik ben Miranda en zal nog wat meer vertellen. Ik ben dus geboren in Pijnacker, 23 jaar getrouwd geweest en heb een zoon van 22 jaar die zijn eigen plekje al heeft. Ik ben een natuurliefhebber en wandel en banjer graag door de bossen op zoek naar mooie paddenstoelen en diertjes. In mijn vrije tijd maak ik graag een legpuzzel of ik zit wat te knutselen of te handwerken, ook mijd ik een spelletje rummikub of skip-bo niet. Voor de ontspanning en rust ben ik in de keuken te vinden om iets nieuws of speciaals te bereiden. Ik heb jarenlang gebadmintond, maar heb nu mijn focus gelegd op het darten. Vanaf mijn 8e ben ik lid geweest van koren en heb tot een paar jaar geleden veel in kleine ensembles gezonden en heb het genoegen gehad zes keer mee te spelen en zingen in operettes, uitgevoerd in het Stadstheater in Zoetermeer. Graag zou ik ook weer iets met muziek willen gaan doen te zijner tijd als we lekker gesetteld zijn hier.

Ik ben Brigitte, mijn allergrootste hobby is toch wel het bezig zijn met de beestjes buiten en binnenshuis. Dan heb ik het voornamelijk over konijnen, cavia’s en vogeltjes. Mijn grote wens is om dit nu we hier wonen dit uit te gaan breiden met kippetjes en misschien zelf wel een geitje. Ook spaar ik postzegels en vind ik het met mooi weer fietsen en wandelen leuk om te doen. Vroeger heb ik veel met mijn moeder met naald en draad gewerkt, maar vanwege tijdgebrek doe ik dat niet meer. Ook probeer ik nog te sporten dus zal ik binnenkort naar een sportschool op zoek gaan. Mocht iemand suggesties hebben, deze zijn van harte welkom.

Ik ben Patrick, in mijn vrije tijd ben ik ontzettend veel bezig met een van mijn hobby’s en dat is mijn postzegelverzameling, maar ook alles wat daar mee te maken heeft. Ik heb jaren in het bestuur gezeten van de plaatselijke postzegelvereniging in Pijnacker. Heb nu op Facebook ook Patrick’s postzegelhoekje, waar ik ook dingen aanbiedt. Daarnaast rijd ik motor en ben een echte fanaat. Heb nu meer ruimte om wat meer met motorfietsen te gaan doen. Als sport ben ik altijd een darter geweest. Gooi dan ook graag een pijltje of speel een toernooitje of in de competitie. Voorheen was dit in Delft, nu even kijken waar we hier aan kunnen sluiten.

Wil je verder nog kennismaken met ons of snuffelen in “de Snuffelschuur”. Zoek ons gerust een keer op

Uitgelicht

Lente
Lente

Lente

De voorjaarsvakantie zit er weer op. Veel tijd met onze kleinkinderen doorgebracht. Zo kwam de...